Logo

Jäikö jotain mielen päälle?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Ylös
 

Kukoistava parisuhde -retriitti 15.-17.11.2019

Ladataan Tapahtumat
 • Tämä tapahtuma on mennyt.
15 marras

Kukoistava parisuhde -retriitti 15.-17.11.2019

marraskuu 15, 2019 - marraskuu 17, 2019    Varaa: Siirry verkkokauppaan

Kenelle Kukoistava parisuhde -retriitti on tarkoitettu?

Mielen Päällä – Kukoistava parisuhde -retriitti järjestetään tunnelmallisessa maalaisympäristössä Hahkialan Uiskolassa. Viikonloppu on tarkoitettu pariskunnille, jotka haluavat rakentaa yhdessä onnellisempaa elämää ja sytyttää intohimon kipinän täyteen loistoonsa ja saada parisuhteen kukoistamaan. Retriittiin osallistuminen ei tarkoita, että suhteenne voisi huonosti, vaan päinvastoin! Tämä on merkki siitä, että haluatte panostaa suhteeseenne ja viette sen uudelle tasolle.
Retriitti antaa molemmille mahdollisuuden pysähtyä ja löytää uusia kokemuksia ilman häiriötekijöitä tai arjen velvollisuuksia. Voitte nauttia yhdessä vietetystä ajasta lempeässä ja levollisessa mielentilassa. Tulette kuulemaan mielenkiintoisia luentoja ja teette paljon harjoituksia kahdenkesken. Vetovoima ja intohimo mitä luultavimmin saattoivat teidät nykyiseen suhteeseenne, mutta miten se sytytetään taas täyteen kukoistukseensa, selviää teille viikonlopun aikana. Tämä on retriitti pariskunnille, jotka haluavat lisätä ymmärrystä, intohimoa ja yhteyttä toisiaan kohtaan. Jos parisuhteenne on pahasti solmussa, retriitti ei anna parasta mahdollista tulosta.

Mitä on intohimo?
Parisuhteen erottaa muista suhteista seksuaalinen vetovoima kumppania kohtaan. Sen vuoksi läheisyyden ja seksin ylläpitäminen suhteessa on tärkeää. Intohimolla tarkoitetaan voimakasta seksuaalista halua. On tärkeää oivaltaa, että intohimo syttyy korvien välissä. Ajan kuluessa intohimo parisuhteessa usein laantuu, mutta hyvänä uutisena kerrottakoon, että se voidaan taas sytyttää. Seksissä jumitutaan usein tuttuun kaavaan ja seksi on hyvin ennalta-arvattavaa. Mitäpä jos kokeilisitte jotain uutta?
Kun oma seksiuaalinen itsetunto on hyvä ja voi luottaa siihen, että on riittävä juuri sellaisena kuin on, voi heittäytyä helpommin nauttumaan seksistä. Oman kehon hyväksyminen on tärkeä osa tätä matkaa ja teemme tähän liittyviä harjoituksia. Jos olette valmiina uusiin kokemuksiin, tämä retriitti sopii teille!

Mitä retriitissä tehdään?
Retriitin ajaksi suljemme puhelimet ja tietokoneet, sekä muut ulkoiset ärsykkeet. Pääsette siis viettäämään todellista digital-detoxia. Tarvittaessa teidät tavoittaa päivystyspuhelimesta ympäri vuorokauden. Numeron saatte ennen retriitin alkua kotiin jätettäväksi. Vietämme retriitin rauhallisessa ja tunnelmallisessa ympäristössä, jotta pystyt suuntaamaan täyden huomiosi itseesi, kumppaniisi ja yhdessä jakamiinne kokemuksiin. Retriitin ohjelma on rakennettu niin, että saatte viettää riittävästi aikaa kahden kesken. Pääsette myös saunomaan kahdenkesken rantasaunaan.
Uskomme, että retriitti on paras lahja, jonka voitte parisuhteellenne antaa. Retriitti on ainutlaatuinen mahdollisuus syventää parisuhdetta ja se auttaa löytämään uudelleen kipinän tai vahvistamaan sitä entisestään. Retriitti antaa mahdollisuuden jättää yhdessä taakse kaiken sen, mikä ei enää palvele suhdettanne.  Suhteessa kaivataan myös ei-seksuaalista läheisyyttä. Läheisyysharjoituksilla vahvistetaan yhteyttänne halaamalla, silmiin katsomalla ja kosketusharjoituksilla.
Retriitin ohjelma koostuu luennoista, joiden sisältö pohjautuu tutkimuksiin sekä ohjaajien omaan elämänkokemukseen. Ohjatuilla tunneilla teemme läsnäolo-, läheisyys- ja meditaatio- ja kehollisia-harjoituksia. Seksuaalisuudesta annetaan paljon tietoa ja puhumme siitä suoraan ilman ujostelua. Aiempaa kokemusta meditaatiosta ei tarvita, sillä opastamme retriitin alussa meditaation perusteet.
Ohjattujen tuntien aikana ainoastaan tutustutte harjoituksiin, ja varsinainen harjoittelu tehdään intiimisti kahden kesken omalla ajalla. Yhteisillä tunneilla pidetään siis vaatteet visusti päällä, eivätkä pariskunnat ole tekemisissä muiden retriitin osallistujien kanssa. Ette myöskään käsittele mitään kahdenkeskeisiä asioita julkisesti retriitin aikana.
Retriitissä kahden kesken vietetyn ajan osuus on tärkeää. Tulette viettämään aikaa ilman häiriötekijöitä ja opitte vapautumaan syyllisyydestä, että ette tee mitään. Viikonlopun aikana siis laiskotellaan luvan kanssa. Retriitin ohjelma on täysin vapaaehtoista ja haluamme, että teette juuri niitä asioita, jotka hyvältä tuntuvat. Jos kaipaatte paikkaa, jossa haluatte jutella ja viettää aikaa muiden pariskuntien kanssa, tämä retriitti ei ole sopiva vaihtoehto. Osa luennoista on jaettu niin, että naiset ja miehet ovat eri tiloissa. Retriitissä ei ole varattu erikseen henkilökohtaisia keskustelutilaisuuksia ohjaajien kanssa. Ohjaajat ovat kuitenkin paikalla koko retriitin ajan, eli voitte aina tulla jakamaan mielen päällä olevia asioita.

Millaisia harjoituksia retriitissä tehdään?
Retriitin aikana tehdyt harjoitukset vahvistavat suhdettanne. Monipuolisen sisällön avulla halutaan avata uusia näkökulmia ja tapoja onnellisuuden ja seksuaalisuuden vahvistamiseen. Haluamme tarjota teille kotiin vietäväksi eväitä ja paljon rakkautta, jotka kantavat pitkälle.

Retriitissä opitte:

 • Syventämään ystävyyttä ja luotte täysin uuden yhteyden toisiinne
 • Parantamaan keskinäistä ymmärrystä ja kommunikaatiota
 • Virkistämään parisuhteen intohimoa
 • Käsittelemään parisuhteen konflikteja, jotka muuttuvat molempia vahvistaviksi kokemuksiksi
 • Vahvistamaan parisuhteen arvopohjaa ja yhteistä hyvinvointia
 • Tekemään hellyys- ja läsnöoloharjoituksia
 • Vahvistamaan lantiopohjan lihaksia
 • Tuntemaan naisen ja miehen sukuelinten anatomian
 • Yhdistämään seksi ja läheisyys kiireiseen arkeen
 • Löytämään ja tuntemaan oma ja kumppanin seksuaalienergia
 • Tekemään toisillenne hemmotteluhoitoja

Millaisia aiheita käsitellään?
Rakkauden kokeminen on välttämätön osa hyvinvoivaa parisuhdetta ja sen puuttuminen estää monia nauttimasta ansaitsemastaan onnellisesta elämästä. Kiireisen elämän keskellä unohdamme helposti, miten pienillä asioilla on helppo tuottaa toiselle iloa. Myötätunnon vahvistaminen vahvistaa parisuhteen onnellisuutta. Kun voimme luottaa toisen myötätuntoon, on helpompi olla avoin ja rehellinen myös vaikeista ja ikävistä asioista yhdessä puhuttaessa. Ystävyys luo pohjan rakkaudellisempaan parisuhteeseen, jossa voi kokea aitoa iloa toisen onnesta.
Kun ymmärrätte, miksi toinen käyttäytyy kuten käyttäytyy, on helpompi hyväksyä hänen tapansa toimia. Osaamalla tasapainottaa toistenne tunteita, voitte kinaamisen ja riitelyn sijaan auttaa toisianne. Tutustutte myös viiteen erilaiseen rakkauden kieleen. Ne auttavat ymmärtämään mitä kieltä puoliso puhuu, jotta kokee tulleensa rakastetuksi. Läheisessä intiimissä suhteessa voi jakaa omia ajatuksia, mielikuvia, tunteita ja tarpeita. Siinä on oltava mahdollisuus kokea, että oma seksuaalinen käyttäytymisemme on luvallista ja hyväksyttyä. Seksiin liittyvän keskustelun aloittaminen voi olla vaikeaa. Saatte selkeän ohjeistuksen, jonka avulla käytte kahdenkesken läpi asioita, jotka ovat voineet jäädä pitkässäkin suhteessa kertomatta.
Parisuhteessa ajaudutaan konfliktiin, jos ei osata kunnioittaa toisen vapautta ja oikeutta omiin valintoihinsa. Parisuhteessa toisen muuttaminen johtaa aina yhteentörmäykseen. Rakkautta ei myöskään ole toisen arvostelu, valittaminen, nalkuttaminen, mustasukkaisuus, omistushalu tai toisesta vikojen etsiminen. Retriitissä käsitellään tapoja kuunnella, ymmärtää ja tukea toista, sekä keinoja vahvistaa yhdessä parisuhdetta. Retriitti ei tarjoa terapiaa, vaan mahdollisuuden löytää yhteinen sävel, jonka avulla parisuhteen haasteista on helpompi päästä yli.
Parisuhteen nykyhetki on sen paras hetki. Muistatteko vielä, miltä tuntui kun olitte vastarakastuneet? Arki tuo mukanaan usein haasteensa ja väsymys, kiire, stressi ja paineet saavat intohimon katoamaan suhteesta. Tuntuu, että arjesta ei löydy aikaa parisuhteen ylläpitoon. Tilanne on jumissa, eikä edes tiedä mistä aloittaisi parisuhteen elvyttämisen. Viikonlopun aikana teillä on aikaa vain toisillenne.
Parisuhde elää ja kehittyy jatkuvasti sen osapuolten mukana. Yhteiset kokemukset ja oppiminen vahvistavat yhteenkuuluvuuden tunnetta ja lisäävät parisuhteen merkityksellisyyttä ajan kuluessa. Retriitti voi olla parisuhteen yksi merkityksellisimmistä yhteisistä kokemuksista ja toimien uuden onnellisemman yhteisen elämän alkupisteenä.  Läsnäolemisen taito myös seksin aikana on tärkeää. Se tarkoittaa, että ajatukset ja tunteet eivät ole silloin muualla. Tietoista ja hyväksyvää läsnäoloa voi harjoitella ja teemme yksinkertaisia ja arkeen mukaanotettavia harjoituksia. Rentouttava ilmapiiri on tärkeä osa retriitin onnistumista.
Kosketteletteko vielä toisianne? Tiedättekö mistä toinen nauttii? Parisuhteen liekkiin tarvitaan kahden ihmisen läheisyyttä. Suhde, josta puuttuu lämpöä muuttuu helposti ajan saatossa yhteiseksi asuinjärjestelyksi ja laskujen jakamiseksi. Suhteen alkuvaiheen huuma vie valitettavan usein mennessään myös läheisyyden ja kosketuksen. Retriitissä läheisyysharjoitukset auttavat poistamaan turhan etäisyyden väliltänne ja tuovat lämpöä ja välittämistä parisuhteeseen.
Seksi on paljon muutakin kuin yhdyntä. Opetamme teille uudenlaisia tapoja nautinnolliseen seksielämään. Seksissä saattavat heijastua parisuhteen muut ongelmat tai yksilölliset vaikeudet. Niihin paneutumalla seksielämä voi muuttua tyydyttävämmäksi. Retriitin myötä saatte kokonaisvaltaisen ymmärryksen siitä, miten toimia arjessa, jotta yhteinen elämä olisi mahdollisimman onnellista. Retriittin aikana löydätte työkaluja, jotka siirtävät opitut asiat myös arkeen retriitin jälkeen.

Retriitin ohjaajat
Retriitin sisällöstä vastaavat kaksi lämminhenkistä pariskuntaa. Jutta ja Juha Larm ovat aviopari, jotka ovat ohjanneet useita eriaiheisia retriittejä. Aikaisemmissa suhteissa opitut virheet, erot ja menetykset ovat johtaneet nykyiseen onnelliseen suhteeseen, jonka ylläpitäminen ja muiden auttaminen on heille yhteinen intohimo. Molemmilla on vetäjillä vuosien kokemus meditaatiosta ja läsnäolotaitojen harjoittamisesta. Jutta on koulutukseltaan seksuaaliterapeutti ja Juha filosofian maisteri. Parilta on ilmestynyt Rakkauden Voimakirja -niminen teos, joka kertoo rakkaudesta ja parisuhteen hyvinvoinnista.
”Olemme todella innoissamme, että pääsemme puhumaan intohimosta ja seksuaalisuudesta. Olemme ohjanneet parisuhderetriittejä, joissa on keskitytty ystävyyteen ja läheisyyteen. Olemme iloisia, kun saimme ystäväpariskuntamme Saanan ja Riston mukaan tämän retriitiin, koska heidän ammattitaitonsa täydentää omaamme. Odotamme ilolla, että näemme teidät Uiskolassa.”
Toinen ohjaaja pariskunta ovat Saana Valkama ja Risto Santala. Heidän intohimonaan on rakkaus ja seksi. He haluavat lisätä ihmisten tietoisuutta viisaasta kehosta, seksuaalisuudesta ja seksuaalienergian tärkeydestä.
He ovat neljän pojan uusioperheen vanhemmat ja toimivat molemmat yksityisyrittäjinä hoito- ja valmennustehtävissä. Risto on koulutukseltaan fysioterapeutti. Saana ja Risto ovat toimineet mm. Ylen Vanhempien seksikoulussa opettajina.
”Elämme parhaimpia ja pahimpia ruuhkavuosia, jossa tasapainottelemme työn, parisuhteen, lasten ja henkilökohtaisen kehityksen kanssa. Olemme käyneet läpi lähes kaikki suuret kriisit, joita suhteessa voi kohdata ja ne ovat vahvistaneet uskoamme siihen, että parisuhteessa kasvua täytyy tapahtua ja suhteen eteen on tehtävä töitä. Valitsemme toisemme joka päivä. Elämme niin kuin opetamme.
Meitä yhdistää voimakas seksuaalienergia ja halu auttaa ihmisiä löytämään sen kautta oma voimansa. Seksi ja seksuaalisuus on meille aivan yhtä luonnollinen ja tärkeä asia, kuin uni ja ravinto ihmiselle.
Seksuaalienergia on luomisenergiaa, joka ympäröi meitä joka puolella.  Nyky-yhteiskunta ei tue riittävästi ihmisen luontaista seksuaalisuutta ja sen ilmentämistä vaan se koetaan hävettävänä ja jopa pelottavana asiana, joka painetaan alas. Samaan aikaan meille annetaan tietynlainen kuva seksistä mediassa, joka harvoin vastaa todellisuutta.
Kun ihminen löytää ja oppii uudelleen käyttämään omaa seksuaalienergiaansa luonnollisena luovuuden ja innostuksen lähteenä, hän saa käyttöönsä uskomattoman voimavaran. Tarjoamme aitoja ja rehellisiä kokemuksiamme ja osaamisemme avuksenne onnellisempaan ja intohimoisempaan arkeen.”

Missä retriitti pidetään?
Retriittipaikkanamme on Hauholla luonnonrauhassa sijaitseva upea Hahkialan Uiskola. Retriitin ajan koko alue on varattu vain retriittivieraiden käyttöön. Retriitissä ette voi tulla häirityksi ulkopuolisten toimesta ja voitte nauttia alueen rauhasta. Hahkialan Uiskola ja sen ympäröivä luonto antavat mahdollisuuden rentouttaviin luontoelämyksiin tai pelkästään maisemista nauttimiseen.

Mitä retriitissä syödään?
Retriitin ateriat ovat valmistettu parhaista raaka-aineista, jotka tulevat niin läheltä kuin mahdollista. Raaka-aineet ovat tuoreita ja leipä ja leivonnaiset tehdään pääasiassa alusta alkaen itse. Kala nousee Hauhon vesistä, juurekset lähituottajien pelloilta ja yrtit keittiön yrttipuutarhasta. Ruokailu järjestetään hiljaisuudessa lasiterassilla upeiden maisemien ympäröimänä.
Ruokailujen tavoitteena on edistää vieraiden kokonaisvaltaista hyvinvointia. Parhaista raaka-aineista sydämellä valmistettu ja kiireettä nautittu ruoka on omiaan edistämään virkistäytymistä. Ruoka on puhdasta ja ravitsee koko kehoa. Retriitin aikana pyritään välttämään valkoista sokeria ja punaista lihaa. Ruokavalio koostuu kasviksista, kanasta ja kalasta. Retriitin aikana pyritään välttämään valkoista sokeria. Uiskolan ravintola valmistaa laadukkaat ateriat retriitin aikana olevan satokauden ja raaka-aineiden saatavuuden mukaisesti.
Kaikki ateriat sisältyvät retriitin hintaan. Tarjolla on myös gluteenittomia ja laktoosittomia vaihtoehtoja. Pyydämme allergioista tiedon lähenpänä retriitin alkua sähköpostitse.

Miten retriitissä majoitutaan?
Retriittiin kuuluu ikimuistoinen majoituskokemus kahden hengen hotellitasoisissa huoneissa. Huoneisiin kuuluvat liinavaatteet, pyyhkeet sekä oma WC ja suihku. Retriitin tarkoituksena on auttaa teitä kehittämään kykyä kokea rakkautta, elämäniloa ja mielenrauhaa joka hetki. Olemme varanneet teille myös henkilökohtaisen saunavuoron. Sauna sijaitsee rauhallisessa järvimaisemassa.

Mitä retriittiin tarvitaan mukaan?

 • Rennot ja mukavat vaatteet
 • Villasukat
 • Uima-asu
 • Saunatarvikkeet
 • Herätyskello (Voimme myös herättää teidät)
 • Lämmintä vaatetta
 • Hyvät kengät metsässä kävelyyn

Mitä emme suosittele otettavaksi mukaan retriittiin?

 • Elektroniset laitteet (padit, mp3-soittimet, tietokoneet jne. )
 • Kirjat, lehdet, sanomalehdet ja muut häiriötekijät

Tarkoituksemme on mahdollistaa kaikille osallistujille mahdollisuus olla ja nauttia hiljaisuudesta mahdollisimman paljon. On tärkeää kunnioittaa muiden retriittiä. Siksi turhan äänekäs pölinä ja kännykän käyttö muiden aikana tekee muiden osallistujien olon hankalaksi. Jos heittäydytte mielenkiintoiseen keskusteluun muiden osallistujien kanssa se toki sopii, kunhan huolehditte, ettei keskustelutuokionne häiritse muita.

Retriittiin saapuminen
Hahkialan Uiskola sijaitsee lyhyen etäisyyden päässä Etelä-Suomen isoimmista kaupungeista. Osoite on Viittakiventie 75, Hauho.
Hämeenlinnasta ajomatka on puoli tuntia ja Helsingistä puolitoista. Tampereelta ja Lahdesta ajaa Uiskolaan tunnissa.

Retriitin alustava ohjelma
PERJANTAI

15-17 Majoittuminen
17-18 Aloitusinfo käytännön asioista. Ensimmäinen luento ja harjoitus
18-19 Illallinen
Sauna
21-21.20 Hyvän yön rentoutus

LAUANTAI

8.30-9 Aamumeditaatio
9-9.45 Aamupala
9.45 -11 Ohjattu tuokio
12-13 Lounas
Kahvihetki omaan tahtiin
15.30-17 Ohjattu tuokio
18-19 Illallinen
Sauna
21.00-21.20 Iltameditaatio

SUNNUNTAI

8.30-9 Aamumeditaatio
9-10 Aamupala
11-12 Ohjattu tuokio
12-13 Lounas
13-14 Retriitin lopetus
14 Kotimatkalle
Iltapalan voitte nauttia perjantaina ja lauantaina omaan tahtiinne

Hinta 390 €/henkilö sisältäen

 • Täysihoidon koko retriitin ajaksi
 • Majoituksen omassa tunnelmallisessa huoneessa kumppanin kanssa, jossa oma WC ja suihku
 • Mahdollisuuden saunomiseen ja avantouintiin
 • Ohjatut tunnit ja opetussisältö
 • Intiimin ja yksilöllisen opetuksen pienryhmälle.
 • Osallistujamäärä max. 15 paria.

 


Maksutavat Klarna osamaksu Edenred E-passi sporttipassi smartum paytrail eazybreak

HUOM!
Retriitin hinnasta voi maksaa vain 195€, eli ohjelman osuuden liikuntaeduilla.

Näin ostat Saldolla:

 

1. Siirry FitFarmin Smartum Polku- sivustolle tästä.

2. Syötä sivuston oikeassa reunassa olevaan Verkkomaksu kohtaan summa, jonka haluat valmennuksesta maksaa Smartumillasi. Max 195€

3. Kirjoita ”viesti tai viitenumero” -kenttään retriitti, johon haluat liittyä.

4. Kuitti ostosta tulee sähköpostiin sinulle sekä meille. Saatuamme tiedon ostostasi teemme sinulle valmiin tilauksen maksamallase summalla ja lähetämme keskeneräisen tilauksen sinulle viimeisteltäväksi. Viimeistele tilaus sähköpostin linkin kautta ja maksa jäljelle jäänyt summa ja pääset mukaan valmennukseen. Huomaathan, että teemme tilauksen sinulle käsin, joten sen lähetyksessä saattaa olla pieni viive. Olethan siis ajoissa liikkeellä halutessasi maksaa Smartumilla.

Liikuntasetelit

Retriitistä max 195€ voi maksaa Smartumin / Edenredin liikuntaseteleillä. Setelit voi lähettää FitFarm / Laskutus, Aleksis Kiven katu 24 B 23-24, 33200 Tampere.

Setelit kannattaa lähettää hyvissä ajoin ennen retriitin alkua, jotta ne ehtivät perille ja ehdimme laittaa lunastusohjeet sähköpostiisi. Kirjeessä tulee mainita haluamasi valmennusjakso sekä oma nimi ja sähköpostiosoite. Saat ohjeet retriitin lunastukseen sähköpostiisi kun setelit ovat tulleet perille.

EdenRed

1. Etsi FitFarm käyttöpaikkahausta täällä:
https://edenred.fi/fi/kayttopaikkahaku/#
tai MyEdenred -sovelluksen haun kautta
2. Suorita maksu haluamallasi summalla,  max 195€ tai osasuoritus
3. Ota tapahtumasta kuvakaappaus ja toimita se meille info@fitfarm.fi ja kerro mihin retriittiin haluat maksun käyttää.
4. Tarkistamme maksutapahtuman ja teemme sinulle valmiin tilauksen maksamallasi summalla ja lähetämme vielä keskeneräisen tilauksen sinulle viimeisteltäväksi, mikäli olet maksanut vain osan. Viimeistele tilaus sähköpostin linkin kautta ja maksa jäljelle jäänyt summa ja pääset lunastamaan paikkasi. Huomaathan, että teemme tilauksen sinulle käsin, joten sen lähetyksessä saattaa olla pieni viive. Olethan siis ajoissa liikkeellä halutessasi maksaa Edenredillä.

Eazybreak

Eazybreak sovelluksella:

  1. Etsi FitFarm sovelluksesta, vahvista setelin arvo ja valitse Maksa.
  2. Ota tapahtumasta kuvakaappaus ja toimita se meille info@fitfarm.fi ja kerro mihin retriittiin haluat maksun käyttää.
  3. Tarkistamme maksutapahtuman ja teemme sinulle valmiin tilauksen maksamallasi summalla ja lähetämme vielä keskeneräisen tilauksen sinulle viimeisteltäväksi. Viimeistele tilaus sähköpostin linkin kautta ja maksa jäljelle jäänyt summa ja saat lunastettua paikkasi. Huomaathan, että teemme tilauksen sinulle käsin, joten sen lähetyksessä saattaa olla pieni viive. Olethan siis ajoissa liikkeellä halutessasi maksaa Eazybreakilla.

Tekstiviestillä:

FitFarmin toimipaikkakoodi on Z763

  1. Lähetä toimipaikkakoodi ja haluamasi summa tekstiviestillä numeroon 18171 (esim. Z763 49.00)
  2. Ota tapahtumasta kuvakaappaus ja toimita se meille info@fitfarm.fi ja kerro mihin retriittiin haluat maksun käyttää.
  3. Tarkistamme maksutapahtuman ja teemme sinulle valmiin tilauksen maksamallasi summalla ja lähetämme vielä keskeneräisen tilauksen sinulle viimeisteltäväksi. Viimeistele tilaus sähköpostin linkin kautta ja maksa jäljelle jäänyt summa ja saat lunastettua paikkasi. Huomaathan, että teemme tilauksen sinulle käsin, joten sen lähetyksessä saattaa olla pieni viive. Olethan siis ajoissa liikkeellä halutessasi maksaa Eazybreakilla.

PERUUTUSEHDOT:

1. Asiakas voi peruuttaa tapahtuman ilman erityistä syytä seuraavasti:

a) Varaus voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään 14 vuorokautta ennen tapahtuman alkua,

b) Jos varaus peruutetaan myöhemmin kuin 14 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen tapahtuman alkua, peritään puolet varauksen hinnasta.

c) Jos varaus peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta ennen tapahtuman alkua, Xemax Oy:lla on oikeus periä asiakkaalta koko varauksen hinta.

2. Jos varaus peruutetaan ylivoimaisen esteen (kuten sairastapauksen) seurauksena, varaus voidaan peruuttaa kuluitta. Asiakkaan on tässä tapauksessa osoitettava tapahtumaan tulon este luotettavalla selvityksellä, kuten lääkärintodistuksella, poliisitutkintapöytäkirjalla tai vakuutusyhtiön lausunnolla.

3. Jos asiakas joutuu keskeyttämään tapahtuman sairauden tai jonkin muun syyn takia, FitFarm ei ole velvollinen palauttamaan tai alentamaan keskeytyneen tapahtuman hintaa asiakkaalle.

4. Mikäli asiakas on estynyt pääsemään tapahtumaan, hän voi myös itse myydä osallistumisoikeutensa toiselle henkilölle. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan tästä FitFarmille.

Ostamalla tapahtuman hyväksyt ehdot.

Retriitin tiedot

Ajankohta: marraskuu 15, 2019 - marraskuu 17, 2019
Hinta: 390€ sis. alv
Sijainti: HAHKIALAN UISKOLA
Osoite: Viittakiventie 75
Järjestäjän nimi: Mielen Päällä