Logo

Jäikö jotain mielesi päälle?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Ylös

Miten Mielen Päällä retriitit saivat alkunsa

Jutta Gustafsberg kertoo, miksi hän halusi perustaa Mielen Päällä -retriitit.

Tiimi

Tiimimme on paikalla koko retriitin ajan. Ohjaamme meditaatiota ja pidämme erilaisia tunteja läsnäoloa harjoitellen. Halutessasi voit myös nauttia erilaisista hyvän olon hoidoista.

Tavoitteenamme on, että koet olosi uudistuneeksi lähtiessäsi kotiin. Kotimatkalle annamme ohjeita ja vinkkejä tasapainon säilyttämiseen arjessa. Retriitin vetäjät vaihtelevat retriitin sisällöstä riippuen ja voit tutustua tuleviin retriitteihin kalenterista.

Jutta Gustafsberg

webjutta

Olen työskennellyt hyvinvoinnin parissa pitkään. Elämme vaiheessa, jossa ihmiset hakevat muutosta elämäänsä. Enää ei riitäkään se, että fyysinen hyvinvointi, kuten ravinto, liikunta ja lepo ovat kunnossa. Ihmiset haluavat saavuttaa kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen ja se onnistuu vain, jos henkinen hyvinvointi saadaan kuntoon.

Työni on auttaa ihmisiä havahtumaan ja ymmärtämään, että onnen avaimet ovat omissa käsissä. Oma elämäni on ollut varsin kuoppainen. Olen saanut kokea menestystä ja onnistumisia, mutta vastaavasti myös suuria menetyksiä. Kokemukseni ovat vahvistaneet minua suunnattomasti, ja ne ovat tehneet minusta helposti lähestyttävän ihmisen.

Retriittien aikana kerron oman tapani elää arjessa. Miten lasketaan punaisella huitelevat stressikäyrät oikealle tasolle? Miten kiukku ja epätoivo vaihdetaan tyyneksi ja tasapainoiseksi mieleksi? Miten saavutetaan energinen ja hyvä olo? Näistä aineksista haluan puhua retriitin aikana juuri sinulle.

Juha Rouvinen

juha-rouvinen

Meistä jokainen kohtaa elämässään haasteita ja vastoinkäymisiä. Lisäksi nykyinen elämäntyylimme kuormittaa jatkuvasti enemmän ja olemme jatkuvassa henkisessä ylirasitustilassa. Hyvinvointimme kannalta on siis yhä tärkeämpää se, missä kunnossa olemme henkisesti.

Retriitissä jaan oman kasvutarinani ja kerron miten harjoittelemalla ja vahvistamalla henkistä kuntoamme voimme elää onnellisempaa ja antoisampaa elämää. Viikonlopuna aikana haluan auttaa Sinua löytämään elämäniloa ja onnellisuutta vahvistavia työkaluja ja ajatusmalleja.

Luon työkseni yrityskulttuuria, joka ei vastusta muutosta vaan elää siitä. Sen ytimessä on henkinen hyvinvointi, turvallisuudentunteen vahvistaminen ja kasvu jatkuvan oppimisen kautta.

Kirsi Manninen

webkirsi

Älä vertaa itsestäsi muihin. Vertaa itsestäsi ihmiseen, joka olit eilen.

Ihmisen kokonaisvaltainen auttaminen on lähellä sydäntäni. Työskenlen hoitoalalla ja lisäksi olen kouluttautunut aroma- ja kuumakivihierontoihin. Koen, että oma elämäni on ollut paras opettajani.

Uskon, että ihmisen löytäessä läsnäolon taidon ja onnen itsestään, on onni sen jälkeen melko horjumatonta. Se on pitkä matka ja vaatii kovaa työtä itsensä kanssa, mutta on täysin mahdollista. Rakastan ihmisiä ja heidän auttamistaan. Minulle on tärkeää kuunnella jokaista, joka minulle avautuu ja antaa apukeinoja elämän haasteisiin. Lempilauseeni on, että jokaisen kärsimyksen takana piilee siunaus ja haluan auttaa ihmisiä hahmottamaan tämän.

Kipa Mikkola

Kipa

Valmistuin klassiseksi homeopaatiksi vuonna 2012 ja sen jälkeen olen kurssittanut itseäni VortexHealing®- energiaterapia kursseilla. Ohjaan päätoimisesti joogaa Tampereella. Jooga on ollut elämässäni yli 10 vuotta ja se pitkälti on antanut elämälleni suunnan.

Elämän suunta? Mitä se on – minulle se on tietä kohti sisäistä rauhaa ja tasapainoa. Tilaa, missä voimme vapautua mielen kahleista ja antautua läsnäololle ja sisäiselle viisaudelle ja rauhalle. Huomaan, että kaikki nämä osaset elämässäni vievät kohti juuri sitä. Läsnäoloa tässä hetkessä, hyväksymistä ja antautumista.

Elämä on lahja. Jokainen kokemus, koettelemus – on tarkoitettu tapahtuvan – vaikka syytä voi olla vaikea juuri siinä hetkessä nähdä. Elämän viisaus hämmästyttää ja herättää.

Olen iloinen saadessani viettää aikaa kanssasi. Vaikka et olisi koskaan uskonut kokeilevasi joogaa, niin toivottavasti näen sinut retriitin aikana lempeällä tunnillani.

Onko sinulla kysymyksiä?

Lisätietoa retriiteistä saat ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai viereisellä yhteydenottolomakkeella.

Yhteydenottolomake

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti