Logo

Jäikö jotain mielesi päälle?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Ylös

Miten Mielen Päällä retriitit saivat alkunsa

Jutta Gustafsberg kertoo, miksi hän halusi perustaa Mielen Päällä -retriitit.

Tiimi

Tiimimme on sinulle läsnä koko retriitin ajan. Retriitin alkuhaastattelussa voit kertoa itsestäsi, toiveistasi tai odotuksistasi. Ohjaamme meditaatiota, kerromme ravinnosta ja pidämme erilaisia tunteja läsnäoloa harjoitellen. Halutessasi voit myös nauttia erilaisista hyvän olon hoidoista, joita tiimimme toteuttaa.

Tavoitteenamme on, että koet olosi uudistuneeksi lähtiessäsi kotiin retriitistämme. Kotimatkalle annamme teille ohjeita ja vinkkejä tasapainon säilyttämiseen arjessa.

Jutta Gustafsberg

webjutta

Olen työskennellyt hyvinvoinnin parissa pitkään. Elämme vaiheessa, jossa ihmiset hakevat muutosta elämäänsä. Enää ei riitäkään se, että fyysinen hyvinvointi, kuten ravinto, liikunta ja lepo ovat kunnossa. Ihmiset haluavat saavuttaa kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen ja se onnistuu vain, jos henkinen hyvinvointi saadaan kuntoon.

Työni on auttaa ihmisiä havahtumaan ja ymmärtämään, että onnen avaimet ovat omissa käsissä. Oma elämäni on ollut varsin kuoppainen. Olen saanut kokea menestystä ja onnistumisia, mutta vastaavasti myös suuria menetyksiä. Kokemukseni ovat vahvistaneet minua suunnattomasti, ja ne ovat tehneet minusta helposti lähestyttävän ihmisen.

Retriittien aikana kerron oman tapani elää arjessa. Miten lasketaan punaisella huitelevat stressikäyrät oikealle tasolle? Miten kiukku ja epätoivo vaihdetaan tyyneksi ja tasapainoiseksi mieleksi? Miten saavutetaan energinen ja hyvä olo? Näistä aineksista haluan puhua retriitin aikana juuri sinulle.

Kirsi Manninen

webkirsi

Älä vertaa itsestäsi muihin. Vertaa itsestäsi ihmiseen, joka olit eilen.

Ihmisen kokonaisvaltainen auttaminen on lähellä sydäntäni. Koulutukseltani olen lähihoitaja ja lisäksi olen kouluttautunut aroma- ja kuumakivihierontoihin. Meditaatio ja kundaliinijooga ovat minulle tärkeitä. Koen, että oma elämäni on ollut paras opettajani.

Viimeiset nelisen vuotta on vierähtänyt terveellisen ravinnon parissa. Työskentelen yrityksessä, joka painottaa raakaravintoa ja tämä ravinto on myös oma elämäntapani. Olen pitänyt erilaisia ravintoiltoja ja raakaravintoon perustuvia kursseja. Haluan jakaa kokemuksiani ja vinkkejä itselleni tärkeästä ravitsemuksesta. Entisenä sokeriaddiktina haluan auttaa ihmisiä pääsemään irti hiljalleen tästä valkoisesta myrkystä.

Uskon, että ihmisen löytäessä läsnäolon taidon ja onnen itsestään, on onni sen jälkeen melko horjumatonta. Se on pitkä matka ja kovaa työtä itsensä kanssa, mutta halutessa täysin mahdollinen. Rakastan ihmisiä ja heidän auttamista. Minulle on tärkeää kuunnella jokaista, joka minulle avautuu ja antaa apukeinoja elämän haasteisiin. Lempilauseeni on, että jokaisen kärsimyksen takana piilee siunaus ja haluan auttaa ihmisiä hahmottamaan tämän.

Retriitissä vedän meditaatio- ja rentoutushetkiä, mindfulness-harjoituksia sekä tunteja ravinnosta ja pelon voimasta. Pidän myös kahdenkeskisiä keskusteluhetkiä. Lisäksi teen aroma- ja kuumakivihierontoja, ja ennenkaikkea olen teille kaikille läsnä joka hetki.

Kipa Mikkola

Kipa

Valmistuin klassiseksi homeopaatiksi vuonna 2012 ja sen jälkeen olen kurssittanut itseäni VortexHealing®- energiaterapia kursseilla. Ohjaan päätoimisesti joogaa Tampereella. Jooga on ollut elämässäni yli 10 vuotta ja se pitkälti on antanut elämälleni suunnan.

Elämän suunta? Mitä se on – minulle se on tietä kohti sisäistä rauhaa ja tasapainoa. Tilaa, missä voimme vapautua mielen kahleista ja antautua läsnäololle ja sisäiselle viisaudelle ja rauhalle. Huomaan, että kaikki nämä osaset elämässäni vievät kohti juuri sitä. Läsnäoloa tässä hetkessä, hyväksymistä ja antautumista.

Elämä on lahja. Jokainen kokemus, koettelemus – on tarkoitettu tapahtuvan – vaikka syytä voi olla vaikea juuri siinä hetkessä nähdä. Elämän viisaus hämmästyttää ja herättää.

Olen iloinen saadessani viettää aikaa kanssasi. Vaikka et olisi koskaan uskonut kokeilevasi joogaa, niin toivottavasti näen sinut retriitin aikana lempeällä tunnillani.

Onko sinulla kysymyksiä tiimillemme?

Lisätietoa retriiteistä voit kysyä tiimiltämme. Ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse, puhelimitse tai viereisellä yhteydenottolomakkeella.

Yhteydenottolomake

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti