Logo

Jäikö jotain mielen päälle?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Ylös

Tiimi

Tavoitteenamme on, että koet olosi uudistuneeksi lähtiessäsi kotiin. Retriitin vetäjät vaihtelevat retriitin sisällöstä riippuen ja voit tutustua tuleviin retriitteihin kalenterista.

Jutta Larm

webjutta

Olen työskennellyt hyvinvoinnin parissa pitkään. Elämme vaiheessa, jossa ihmiset hakevat muutosta elämäänsä. Enää ei riitäkään se, että fyysinen hyvinvointi, kuten ravinto, liikunta ja lepo ovat kunnossa. Ihmiset haluavat saavuttaa kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen ja se onnistuu vain, jos henkinen hyvinvointi saadaan kuntoon.

Työni on auttaa ihmisiä havahtumaan ja ymmärtämään, että onnen avaimet ovat omissa käsissä. Oma elämäni on ollut varsin kuoppainen. Olen saanut kokea menestystä ja onnistumisia, mutta vastaavasti myös suuria menetyksiä. Kokemukseni ovat vahvistaneet minua suunnattomasti, ja ne ovat tehneet minusta helposti lähestyttävän ihmisen.

Retriittien aikana kerron oman tapani elää arjessa. Miten lasketaan punaisella huitelevat stressikäyrät oikealle tasolle? Miten kiukku ja epätoivo vaihdetaan tyyneksi ja tasapainoiseksi mieleksi? Miten saavutetaan energinen ja hyvä olo? Näistä aineksista haluan puhua retriitin aikana juuri sinulle.

Juha Larm

juha-rouvinen

Meistä jokainen kohtaa elämässään haasteita ja vastoinkäymisiä. Lisäksi nykyinen elämäntyylimme kuormittaa jatkuvasti enemmän ja olemme jatkuvassa henkisessä ylirasitustilassa. Hyvinvointimme kannalta on siis yhä tärkeämpää se, missä kunnossa olemme henkisesti.

Retriitissä jaan oman kasvutarinani ja kerron miten harjoittelemalla ja vahvistamalla henkistä kuntoamme voimme elää onnellisempaa ja antoisampaa elämää. Viikonlopuna aikana haluan auttaa Sinua löytämään elämäniloa ja onnellisuutta vahvistavia työkaluja ja ajatusmalleja.

Luon työkseni yrityskulttuuria, joka ei vastusta muutosta vaan elää siitä. Sen ytimessä on henkinen hyvinvointi, turvallisuudentunteen vahvistaminen ja kasvu jatkuvan oppimisen kautta.

Nenne Amnell

nenne

Luonto ja luontoyhteys ovat minulle äärimmäisen tärkeitä asioista elämässäni. Luontokuvaus, erilaiset harjoitteet, meditaatiot luonnossa ovat minulle voimavaroja myös välillä vauhdikkaan arjen keskellä.

Olen työskennellyt coachina ja henkilöstövalmentajana yksilöjen sekä ryhmien kanssa reilun kymmenen vuotta. Opintoja minulla on taustalla monenlaisia mm. liikunnanopetuksen ja -ohjauksen sekä terapian puolelta. Kehollisten harjoitteiden käyttäminen vaikkapa
stressinpurussa on minulle luontaista.

Haluan jakaa elämässäni opittuja ja koettuja asioita myös muille ja siksipä kirjoittelen silloin tällöin blogia. Elämän moninaisuus ja suuret menetykset ovat johtaneet minut yhä lähemmäksi tunteiden biologiaa ja haluan jatkuvasti hankkia lisää tietoa siitä millaisia mahdollisuuksia meillä on voida yhä paremmin ja kulkea kohti omia unelmia.

http://nenneamnell.blogspot.com

Mika Peltola

mika

Olen hyvinvointialan yrittäjä, tunnevalmentaja sekä coach. Olen ohjannut yksilöitä, meditaatio- ja rentoutusryhmiä, vetänyt kursseja sekä ohjattuja viikonloppuja jo yli 15 vuotta. Työssäni ohjaan ja autan ihmisiä käsittelemään elämän erilaisia tilanteita ja tunteita keskustelun ja harjoitusten avulla. Teen asiakkailleni myös henkilökohtaisia rentoutusäänitteitä.

Minulle on tärkeää sisäinen rauha, turva ja tasapaino. Omaan arkeeni kuuluvat jooga- ja meditaatiohetket ovat osa omaa hyvinvointiani. Aina elämä ei ole tasapainoissa ja silloin tarvitsemme työkaluja, joilla voimme oivaltaa itsestämme ja tavastamme elää ja olla.

Haluan tarjota sinulle mahdollisuuden nähdä itsesi ja toimintasi monesta suunnasta. Tiedän, että jokaisella on mahdollisuus tehdä valintoja kohti omaa hyvää oloa ja hyvinvointia. Joskus tarvitsemme siihen toisten tukea ja ohjausta.

http://www.tunneklinikka.fi

Onko sinulla kysymyksiä?

Lisätietoa retriiteistä saat ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai viereisellä yhteydenottolomakkeella.

Yhteydenottolomake

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti