Logo

Jäikö jotain mielesi päälle?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Ylös
 

HOIDOT

Varaa itsellesi aikaa hemmotteluun

Retriitin aikana sinulla on mahdollisuus varata pieni hemmotteluhetki itsellesi. Hoidot sopivat sinulle, kun haluat hemmottelua niin mielelle kuin kehollekin. Huomioimme sinut kokonaisvaltaisesti ja hoito kietoo sinut varmasti lempeään syleilyynsä.

Hoidot tehdään rauhallisessa tilassa, jotta voimme taata kokonaisvaltaisen elämyksen. Lähdet hoidosta hymyilevänä, levänneenä ja hyvinvoivana. Mielesi on rentoutunut ja rauhallinen.

Hoidot kestävät 30–60 minuuttia. Hinnat 30–60 euroa. Voit halutessasi varata hoidot jo ennen retriittiä tai vaihtoehtoisesti omien tuntemuksiesi mukaan retriitin aikana. Annamme sinulle lisätietoa ilmoittautumisesi jälkeen.

HOIDOT

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä. Hieronnassa käytetyt kivet ovat lämmöltään miellyttävät 50–52 astetta.

Kiviä on käytetty muun muassa osana puhdistushoitoja, erilaisten kiputilojen hoidossa ja hermostollisten ongelmien hoidossa.

Hieronta lisää ihon- ja lihasten aineenvaihduntaa sekä kiihdyttää veren- ja imunestekiertoja. Hoito aktivoi ja puhdistaa kehon energiakeskuksia vaikuttaen näin kokonaisvaltaisesti sekä fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Kuumakivihierontaa suositellaan, jos henkilöllä on heikko ääreisverenkierto tai kroonisia lihasperäisiä kipuja. Hoito on tehokas stressin ja jännityksen lievittäjä, ja se sopii erinomaisesti unettomuudesta kärsiville rentouttavuutensa vuoksi.

Tämä hoito auttaa tehokkaasti, mikäli etsit irtautumista arjesta ja haluat hemmotella itseesi perusteellisesti kaikkien kiireiden jälkeen. Tässä ihanassa hoidossa hieromme sinun koko kehosi hellästi lämpöisillä kivillä jalkapohjista aina kasvoihin asti. Lupaamme sinulle, että tulet rakastumaan tähän hoitoon heti ensikosketuksestasi kiviin.

HOIDOT

Detox-jalkakylpy

Detox-jalkakylpy on rentouttava kokemus, joka poistaa kehosta kuona-aineita ja samalla aktivoi jalkojen verenkiertoa sekä vähentää jalkojen turvotusta. Hoidossa käytetään hyödyksi turvallista ja kivutonta matalaa sähkövirtaa, jonka aiheuttaman ionisaation avulla kehosta poistuu kuona-aineita. Miellyttävä lämmin kylpy hellii jalkoja rentouttaen lihaksia.

Jalkakylpy ei ainoastaan poista ei-toivottuja kuona-aineita ja epäpuhtauksia, vaan myös aktivoi verenkiertoa jaloissa sekä vilkastuttaa lymfakiertoa. Se myös herättelee koko kehon aineenvaihduntaa. Kuona-aineiden poistumisen myötä voidaan kokea virkistymistä ja energisyyttä, unen laadun ja määrän parantumista sekä kokonaisvaltaista hyvän olon tunnetta.

Detox-jalkakylvyssä kehoon ohjataan pieni määrä sähköä täysin kivuttomalla tavalla. Sähkövirta aktivoi kehon ja solujen toimintaa, siten tehostaen kuona-aineiden poistumista. Detox-jalkakylpy lisää verenkiertoa erityisesti jalkapohjien ja alaraajojen alueella. Hoito vilkastuttaa myös nestekiertoa, mikä vähentää turvotusta ja tehostaa aineenvaihduntaa.

HOIDOT

Stressipesu

Stressipesu on ihanan rentouttava pää-, niska- ja hartia-alueen hieronta, joka tehdään pehmein kevyin liikkein. Hieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä sekä kuumia kiviä.

Päähieronnan avulla voidaan avata pään alueen lukkiutumia ja poistaa jännitystiloja lihaksista. Tämä voi ehkäistä päänsärkyjä ja samalla vahvistaa erilaisia aistimuksia, kuten näköä, kuuloa tai hajuaistia. Rentouttava hieronta voi auttaa parantamaan unen laatua, ja siten vähentää uupumuksen tunnetta ja stressiä, rauhoittaen ja lisäten mielen selkeyttä.

Tämän hoito vie sinut syvälle ihanaan rentoutumisen tilaan. Valitsemamme eteeriset öljyt vaikuttavat juuri siihen alueeseen kuin haluat ja lämpöiset kivet tehostavat hoidon vaikutusta. Stressipesun jälkeen koet olosi syvästi rentoutuneeksi ja uudistuneeksi. Tässä hoidossa pesemme sinulta stressin pois.

HOIDOT

Aromahieronta

Aromahieronta on kokonaisvaltainen luontaislääketieteellinen hoitomuoto, jossa tehdään hoitavaa hierontaa eteerisillä öljyillä. Aromaterapiassa käytettävät eteeriset öljyt erotetaan kukkien, puiden, pensaiden, hedelmien ja yrttien haihtuvista aineosista, esimerkiksi höyrytislaamalla ja kylmäpuristamalla. Eteerisillä öljyillä on useita fyysisesti ja psyykkisesti vaikuttavia ominaisuuksia.

Ihanan tuoksuiset öljyt vaikuttavat kehoon ihon, hengityksen ja hajuaistin kautta. Ihon kautta eteeriset öljyt imeytyvät pieninä määrinä veren- ja lymfakiertoihin sekä hermostoon. Hengityksen kautta öljyt vaikuttavat hengityselinten limakalvoilla ja hajuaistimuksien myötä öljyt vaikuttavat aivojen tunnekeskukseen.

Aromahieronnassa eteeriset öljyt hierotaan rauhoittavilla otteilla ihoon. Imeytyessään ihon kautta lymfaverenkieroon öljyt leviävät koko elimistöön ja tasapainottavat kehoa. Aromahieronta voi helpottaa lihas- ja nivelsärkyjä, rentouttaa, helpottaa unensaantia, nopeuttaa aineenvaihduntaa tai halutessa virkistää.

Tässä hoidossa saat nauttia hellästä hieronnasta sekä ihanista tuoksuista. Hyvin suositun hoidon tarkoitus on rentouttaa kehosi ja mielesi.

HOIDOT

Kraniosakraaliterapia

Kraniosakraaliterapia hellavarainen ja pehmeä hoitomuoto, jossa hoitaja kuuntelee asiakkaan kehoa omasta neutraalista läsnäolon tilasta käsin. Kehon luonnollinen olotila on neutraali ja kaikki muu mikä ilmenee on ohimenevää ja paikallista. Hoidossa läsnäolevan kuuntelun kautta hoitaja luo hoidettavalle tilan syvään rentoutumiseen ja kehon tasapainotilan saavuttamiseen. Hoidon hyödyt on koettu hyvin kokonaisvaltaoseksi. Erityisen hyvin se kohdistuu hermostoon ja sitäkautta laajemmin koko kehoon.

Jäikö sinulle kysymyksiä hoidoista?

Haluatko lisätietoa hoidoista? Ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse, puhelimitse tai viereisellä yhteydenottolomakkeella.

Yhteydenottolomake

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti