Logo

Jäikö jotain mielen päälle?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Ylös
 

HOIDOT

Varaa itsellesi aikaa hemmotteluun

Retriitin aikana sinulla on mahdollisuus varata hemmotteluhetki itsellesi. Hoidot sopivat sinulle, kun haluat hemmottelua niin mielelle kuin kehollekin. Kokeneet ammattilaiset huomioivat sinut kokonaisvaltaisesti ja hoito kietoo sinut varmasti lempeään syleilyynsä.

Hoidot tehdään rauhallisessa tilassa, jotta voimme taata kokonaisvaltaisen elämyksen. Lähdet hoidosta hymyilevänä, levänneenä ja hyvinvoivana. Hoidot vaihtelevat retriittien mukaan. Hinnat 30-80 €. Tässä muutamia esimerkkejä hoidoistamme. Saat lisätietoja tarjolla olevista hoidosta ennen retriitin alkua.

HOIDOT

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä. Hieronnassa käytetyt kivet ovat lämmöltään miellyttävät 50–52 astetta.

Kiviä on käytetty muun muassa osana puhdistushoitoja, erilaisten kiputilojen hoidossa ja hermostollisten ongelmien hoidossa.

Hieronta lisää ihon- ja lihasten aineenvaihduntaa sekä kiihdyttää veren- ja imunestekiertoja. Hoito aktivoi ja puhdistaa kehon energiakeskuksia vaikuttaen näin kokonaisvaltaisesti sekä fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Kuumakivihierontaa suositellaan, jos henkilöllä on heikko ääreisverenkierto tai kroonisia lihasperäisiä kipuja. Hoito on tehokas stressin ja jännityksen lievittäjä, ja se sopii erinomaisesti unettomuudesta kärsiville rentouttavuutensa vuoksi.

Tämä hoito auttaa tehokkaasti, mikäli etsit irtautumista arjesta ja haluat hemmotella itseesi perusteellisesti kaikkien kiireiden jälkeen. Tässä ihanassa hoidossa hieromme sinun koko kehosi hellästi lämpöisillä kivillä jalkapohjista aina kasvoihin asti. Lupaamme sinulle, että tulet rakastumaan tähän hoitoon heti ensikosketuksestasi kiviin.

HOIDOT

Hieronta

Hieronta sopii nykyajan kiireiseen elämänrytmiin rentouttamaan ja palauttamaan elimistöä päivittäisistä rasituksista. Hieronta rentouttaa lihaksia ja parantaa niiden verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Se lisää lihasten ja jänteiden joustavuutta. Hieronta lievittää kipua ja sillä on positiivisia vaikutuksia stressiin. Hieronta toimii myös erinomaisena lisänä osana urheilijan tai kuntoilijan lihashuoltoa. Hieronnan tekee laillistettu hieroja.

HOIDOT

Stressipesu

Stressipesu on ihanan rentouttava pää-, niska- ja hartia-alueen hieronta, joka tehdään pehmein kevyin liikkein. Hieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä sekä kuumia kiviä.

Päähieronnan avulla voidaan avata pään alueen lukkiutumia ja poistaa jännitystiloja lihaksista. Tämä voi ehkäistä päänsärkyjä ja samalla vahvistaa erilaisia aistimuksia, kuten näköä, kuuloa tai hajuaistia. Rentouttava hieronta voi auttaa parantamaan unen laatua, ja siten vähentää uupumuksen tunnetta ja stressiä, rauhoittaen ja lisäten mielen selkeyttä.

Tämän hoito vie sinut syvälle ihanaan rentoutumisen tilaan. Valitsemamme eteeriset öljyt vaikuttavat juuri siihen alueeseen kuin haluat ja lämpöiset kivet tehostavat hoidon vaikutusta. Stressipesun jälkeen koet olosi syvästi rentoutuneeksi ja uudistuneeksi. Tässä hoidossa pesemme sinulta stressin pois.

HOIDOT

Aromahieronta

Aromahieronta on kokonaisvaltainen luontaislääketieteellinen hoitomuoto, jossa tehdään hoitavaa hierontaa eteerisillä öljyillä. Aromaterapiassa käytettävät eteeriset öljyt erotetaan kukkien, puiden, pensaiden, hedelmien ja yrttien haihtuvista aineosista, esimerkiksi höyrytislaamalla ja kylmäpuristamalla. Eteerisillä öljyillä on useita fyysisesti ja psyykkisesti vaikuttavia ominaisuuksia.

Ihanan tuoksuiset öljyt vaikuttavat kehoon ihon, hengityksen ja hajuaistin kautta. Ihon kautta eteeriset öljyt imeytyvät pieninä määrinä veren- ja lymfakiertoihin sekä hermostoon. Hengityksen kautta öljyt vaikuttavat hengityselinten limakalvoilla ja hajuaistimuksien myötä öljyt vaikuttavat aivojen tunnekeskukseen.

Aromahieronnassa eteeriset öljyt hierotaan rauhoittavilla otteilla ihoon. Imeytyessään ihon kautta lymfaverenkieroon öljyt leviävät koko elimistöön ja tasapainottavat kehoa. Aromahieronta voi helpottaa lihas- ja nivelsärkyjä, rentouttaa, helpottaa unensaantia, nopeuttaa aineenvaihduntaa tai halutessa virkistää.

Tässä hoidossa saat nauttia hellästä hieronnasta sekä ihanista tuoksuista. Hyvin suositun hoidon tarkoitus on rentouttaa kehosi ja mielesi.