Logo

Jäikö jotain mielesi päälle?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Ylös
 

Intohimoinen parisuhde -retriitti 22.-24.2.2019

Ladataan Tapahtumat
 • Tämä tapahtuma on mennyt.
22 helmi

Intohimoinen parisuhde -retriitti 22.-24.2.2019

helmikuu 22 - helmikuu 24    Varaa: Siirry FitFarmin verkkokauppaan

Kenelle Intohimoinen parisuhde -retriitti on tarkoitettu?

Mielen Päällä – Intohimoinen parisuhde -retriitti järjestetään tunnelmallisessa maalaisympäristössä Hahkialan Uiskolassa. Viikonloppu on tarkoitettu pariskunnille, jotka haluavat rakentaa yhdessä onnellisempaa elämää ja sytyttää intohimon kipinän täyteen loistoonsa. Retriittiin osallistuminen ei tarkoita, että suhteenne voisi huonosti, vaan päinvastoin! Tämä on merkki siitä, että haluatte panostaa suhteeseenne ja viette sen uudelle tasolle. Parisuhteen erottaa muista suhteista seksuaalinen vetovoima kumppania kohtaan. Sen vuoksi läheisyyden ja seksin ylläpitäminen suhteessa on tärkeää. Jos olette valmiina uusiin kokemuksiin, tämä retriitti sopii teille!

Retriitti antaa molemmille mahdollisuuden pysähtyä ja löytää uusia kokemuksia ilman häiriötekijöitä tai arjen velvollisuuksia. Voitte nauttia yhdessä vietetystä ajasta lempeässä ja levollisessa mielentilassa. Retriitin ohjelma on huolellisesti suunniteltu parisuhteen hyvinvoinnin ja intohimon kasvattamiseksi. Tulette kuulemaan mielenkiintoisia luentoja ja teette paljon harjoituksia. Vetovoima ja intohimo mitä luultavimmin saattoivat teidät nykyiseen suhteeseenne, mutta miten se sytytetään taas täyteen kukoistukseensa, selviää teille viikonlopun aikana. Tämä on retriitti pariskunnille, jotka haluavat lisätä ymmärrystä, intohimoa ja yhteyttä toisiaan kohtaan. Jos parisuhteenne on pahasti solmussa, retriitti ei anna parasta mahdollista tulosta.

 

Mitä on intohimo?

Intohimolla tarkoitetaan voimakasta seksuaalista halua. On tärkeää oivaltaa, että intohimo syttyy korvien välissä. Ajan kuluessa intohimo parisuhteessa usein laantuu, mutta hyvänä uutisena kerrottakoon, että se voidaan taas sytyttää. Seksissä jumitutaan usein tuttuun kaavaan ja seksi on hyvin ennalta-arvattavaa. Mitäpä jos kokeilisitte jotain uutta? 

Kun oma seksiuaalinen itsetunto on hyvä ja voi luottaa siihen, että on riittävä juuri sellaisena kuin on, voi heittäytyä helpommin nauttumaan seksistä. Oman kehon hyväksyminen on tärkeä osa tätä matkaa ja teemme tähän liittyviä harjoituksia. 

 

Mitä retriitissä tehdään?

Retriitin ajaksi suljemme puhelimet ja tietokoneet, sekä muut ulkoiset ärsykkeet. Pääsette siis viettäämään todellista digital-detoxia. Tarvittaessa teidät tavoittaa päivystyspuhelimesta ympäri vuorokauden. Numeron saatte ennen retriitin alkua kotiin jätettäväksi. Vietämme retriitin rauhallisessa ja tunnelmallisessa ympäristössä, jotta pystyt suuntaamaan täyden huomiosi itseesi, kumppaniisi ja yhdessä jakamiinne kokemuksiin. Retriitin ohjelma on rakennettu niin, että saatte viettää riittävästi aikaa kahden kesken. Pääsette myös saunomaan kahdenkesken rantasaunaan.

Uskomme, että retriitti on paras lahja, jonka voitte parisuhteellenne antaa. Retriitti on ainutlaatuinen mahdollisuus syventää parisuhdetta ja se auttaa löytämään uudelleen kipinän tai vahvistamaan sitä entisestään. Retriitti antaa mahdollisuuden jättää yhdessä taakse kaiken sen, mikä ei enää palvele suhdettanne.  Suhteessa kaivataan myös ei-seksuaalista läheisyyttä. Läheisyysharjoituksilla vahvistetaan yhteyttänne halaamalla, silmiin katsomalla ja kosketusharjoituksilla. 

Retriitin ohjelma koostuu luennoista, joiden sisältö pohjautuu tutkimuksiin sekä ohjaajien omaan elämänkokemukseen. Ohjatuilla tunneilla teemme läsnäolo-, läheisyys- ja meditaatioharjoituksia. Seksuaalisuudesta annetaan paljon tietoa ja puhumme siitä suoraan ilman ujostelua. Aiempaa kokemusta meditaatiosta ei tarvita, sillä opastamme retriitin alussa meditaation perusteet. 

Ohjattujen tuntien aikana ainoastaan tutustutte harjoituksiin, ja varsinainen harjoittelu tehdään intiimisti kahden kesken omalla ajalla. Yhteisillä tunneilla pidetään siis vaatteet visusti päällä, eivätkä pariskunnat ole tekemisissä muiden retriitin osallistujien kanssa. Ette myöskään käsittele mitään kahdenkeskeisiä asioita julkisesti retriitin aikana.

Retriitissä kahden kesken vietetyn ajan osuus on tärkeää. Tulette viettämään aikaa ilman häiriötekijöitä ja opitte vapautumaan syyllisyydestä, että ette tee mitään. Viikonlopun aikana siis laiskotellaan luvan kanssa. Retriitin ohjelma on täysin vapaaehtoista ja haluamme, että teette juuri niitä asioita, jotka hyvältä tuntuvat. Jos kaipaatte paikkaa, jossa haluatte jutella ja viettää aikaa muiden pariskuntien kanssa, tämä retriitti ei ole sopiva vaihtoehto. Osa luennoista on jaettu niin, että naiset ja miehet ovat eri tiloissa. Retriitissä ei ole varattu erikseen henkilökohtaisia keskustelutilaisuuksia ohjaajien kanssa. Ohjaajat ovat kuitenkin paikalla koko retriitin ajan, eli voitte aina tulla jakamaan mielen päällä olevia asioita. 

 

Millaisia harjoituksia retriitissä tehdään?

Retriitin aikana tehdyt harjoitukset vahvistavat suhdettanne. Monipuolisen sisällön avulla halutaan avata uusia näkökulmia ja tapoja onnellisuuden ja seksuaalisuuden vahvistamiseen. Haluamme tarjota teille kotiin vietäväksi eväitä ja paljon rakkautta, jotka kantavat pitkälle.

 

Retriitissä opitte:

• Syventämään ystävyyttä ja luotte täysin uuden yhteyden toisiinne

• Parantamaan keskinäistä ymmärrystä ja kommunikaatiota

• Virkistämään parisuhteen intohimoa

• Käsittelemään parisuhteen konflikteja, jotka muuttuvat molempia vahvistaviksi kokemuksiksi

• Vahvistamaan parisuhteen arvopohjaa ja yhteistä hyvinvointia

• Tekemään hellyys- ja läsnöoloharjoituksia

• Vahvistamaan lantiopohjan lihaksia

• Tuntemaan naisen ja miehen sukuelinten anatomian

• Yhdistämään seksi ja läheisyys kiireiseen arkeen

• Löytämään ja tuntemaan oma ja kumppanin seksuaalienergia

• Tekemään toisillenne hemmotteluhoitoja

 

Millaisia aiheita käsitellään?

Rakkauden kokeminen on välttämätön osa hyvinvoivaa parisuhdetta ja sen puuttuminen estää monia nauttimasta ansaitsemastaan onnellisesta elämästä. Kiireisen elämän keskellä unohdamme helposti, miten pienillä asioilla on helppo tuottaa toiselle iloa. Myötätunnon vahvistaminen vahvistaa parisuhteen onnellisuutta. Kun voimme luottaa toisen myötätuntoon, on helpompi olla avoin ja rehellinen myös vaikeista ja ikävistä asioista yhdessä puhuttaessa. Ystävyys luo pohjan rakkaudellisempaan parisuhteeseen, jossa voi kokea aitoa iloa toisen onnesta. 

Kun ymmärrätte, miksi toinen käyttäytyy kuten käyttäytyy, on helpompi hyväksyä hänen tapansa toimia. Osaamalla tasapainottaa toistenne tunteita, voitte kinaamisen ja riitelyn sijaan auttaa toisianne. Läheisessä intiimissä suhteessa voi jakaa omia ajatuksia, mielikuvia, tunteita ja tarpeita. Siinä on oltava mahdollisuus kokea, että oma seksuaalinen käyttäytymisemme on luvallista ja hyväksyttyä. Seksiin liittyvän keskustelun aloittaminen voi olla vaikeaa. Saatte selkeän ohjeistuksen, jonka avulla käytte kahdenkesken läpi asioita, jotka ovat voineet jäädä pitkässäkin suhteessa kertomatta.

Parisuhteessa ajaudutaan konfliktiin, jos ei osata kunnioittaa toisen vapautta ja oikeutta omiin valintoihinsa. Parisuhteessa toisen muuttaminen johtaa aina yhteentörmäykseen. Rakkautta ei myöskään ole toisen arvostelu, valittaminen, nalkuttaminen, mustasukkaisuus, omistushalu tai toisesta vikojen etsiminen. Retriitissä käsitellään tapoja kuunnella, ymmärtää ja tukea toista, sekä keinoja vahvistaa yhdessä parisuhdetta. Retriitti ei tarjoa terapiaa, vaan mahdollisuuden löytää yhteinen sävel, jonka avulla parisuhteen haasteista on helpompi päästä yli.

Parisuhteen nykyhetki on sen paras hetki. Muistatteko vielä, miltä tuntui kun olitte vastarakastuneet? Arki tuo mukanaan usein haasteensa ja väsymys, kiire, stressi ja paineet saavat intohimon katoamaan suhteesta. Tuntuu, että arjesta ei löydy aikaa parisuhteen ylläpitoon. Tilanne on jumissa, eikä edes tiedä mistä aloittaisi parisuhteen elvyttämisen. Viikonlopun aikana teillä on aikaa vain toisillenne.

Parisuhde elää ja kehittyy jatkuvasti sen osapuolten mukana. Yhteiset kokemukset ja oppiminen vahvistavat yhteenkuuluvuuden tunnetta ja lisäävät parisuhteen merkityksellisyyttä ajan kuluessa. Retriitti voi olla parisuhteen yksi merkityksellisimmistä yhteisistä kokemuksista ja toimien uuden onnellisemman yhteisen elämän alkupisteenä.  Läsnäolemisen taito myös seksin aikana on tärkeää. Se tarkoittaa, että ajatukset ja tunteet eivät ole silloin muualla. Tietoista ja hyväksyvää läsnäoloa voi harjoitella ja teemme yksinkertaisia ja arkeen mukaanotettavia harjoituksia. Rentouttava ilmapiiri on tärkeä osa retriitin onnistumista.

Kosketteletteko vielä toisianne? Tiedättekö mistä toinen nauttii? Parisuhteen liekkiin tarvitaan kahden ihmisen läheisyyttä. Suhde, josta puuttuu lämpöä muuttuu helposti ajan saatossa yhteiseksi asuinjärjestelyksi ja laskujen jakamiseksi. Suhteen alkuvaiheen huuma vie valitettavan usein mennessään myös läheisyyden ja kosketuksen. Retriitissä läheisyysharjoitukset auttavat poistamaan turhan etäisyyden väliltänne ja tuovat lämpöä ja välittämistä parisuhteeseen.

Seksi on paljon muutakin kuin yhdyntä. Opetamme teille uudenlaisia tapoja nautinnolliseen seksielämään. Seksissä saattavat heijastua parisuhteen muut ongelmat tai yksilölliset vaikeudet. Niihin paneutumalla seksielämä voi muuttua tyydyttävämmäksi. Retriitin myötä saatte kokonaisvaltaisen ymmärryksen siitä, miten toimia arjessa, jotta yhteinen elämä olisi mahdollisimman onnellista. Retriittin aikana löydätte työkaluja, jotka siirtävät opitut asiat myös arkeen retriitin jälkeen.

 

Retriitin ohjaajat

Retriitin sisällöstä vastaavat kaksi lämminhenkistä pariskuntaa. Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen ovat aviopari, jotka ovat ohjanneet useita eriaiheisia retriittejä. Aikaisemmissa suhteissa opitut virheet, erot ja menetykset ovat johtaneet nykyiseen onnelliseen suhteeseen, jonka ylläpitäminen ja muiden auttaminen on heille yhteinen intohimo. Molemmilla on vetäjillä vuosien kokemus meditaatiosta ja läsnäolotaitojen harjoittamisesta. Jutta on koulutukseltaan seksuaaliterapeutti ja Juha filosofian maisteri. Parilta on ilmestynyt Rakkauden Voimakirja -niminen teos, joka kertoo rakkaudesta ja parisuhteen hyvinvoinnista. 

”Olemme todella innoissamme, että pääsemme puhumaan intohimosta ja seksuaalisuudesta. Olemme ohjanneet parisuhderetriittejä, joissa on keskitytty ystävyyteen ja läheisyyteen. Saamme kuitenkin kovasti kyselyjä intohimoaiheen tiimoilta, ja kun saimme ystäväpariskuntamme Saanan ja Riston mukaan tämän retriitin suunnitteluun tiesimme, että tästä retriitistä tulee menestys. Odotamme ilolla, että näemme teidät Uiskolassa.”

Toinen ohjaaja pariskunta ovat Saana Valkama ja Risto Santala. Heidän intohimonaan on rakkaus ja seksi. He haluavat lisätä ihmisten tietoisuutta viisaasta kehosta, seksuaalisuudesta ja seksuaalienergian tärkeydestä. 

He ovat neljän pojan uusioperheen vanhemmat ja toimivat molemmat yksityisyrittäjinä hoito- ja valmennustehtävissä. Risto on koulutukseltaan fysioterapeutti. Saana ja Risto ovat toimineet mm. Ylen Vanhempien seksikoulussa opettajina.

”Elämme parhaimpia ja pahimpia ruuhkavuosia, jossa tasapainottelemme työn, parisuhteen, lasten ja henkilökohtaisen kehityksen kanssa. Olemme käyneet läpi lähes kaikki suuret kriisit, joita suhteessa voi kohdata ja ne ovat vahvistaneet uskoamme siihen, että parisuhteessa kasvua täytyy tapahtua ja suhteen eteen on tehtävä töitä. Valitsemme toisemme joka päivä. Elämme niin kuin opetamme.  

Meitä yhdistää voimakas seksuaalienergia ja halu auttaa ihmisiä löytämään sen kautta oma voimansa. Seksi ja seksuaalisuus on meille aivan yhtä luonnollinen ja tärkeä asia, kuin uni ja ravinto ihmiselle. 

Seksuaalienergia on luomisenergiaa, joka ympäröi meitä joka puolella.  Nyky-yhteiskunta ei tue riittävästi ihmisen luontaista seksuaalisuutta ja sen ilmentämistä vaan se koetaan hävettävänä ja jopa pelottavana asiana, joka painetaan alas. Samaan aikaan meille annetaan tietynlainen kuva seksistä mediassa, joka harvoin vastaa todellisuutta.

 Kun ihminen löytää ja oppii uudelleen käyttämään omaa seksuaalienergiaansa luonnollisena luovuuden ja innostuksen lähteenä, hän saa käyttöönsä uskomattoman voimavaran. Tarjoamme aitoja ja rehellisiä kokemuksiamme ja osaamisemme avuksenne onnellisempaan ja intohimoisempaan arkeen.”

 

Missä retriitti pidetään?

Retriittipaikkanamme on Hauholla luonnonrauhassa sijaitseva upea Hahkialan Uiskola. Retriitin ajan koko alue on varattu vain retriittivieraiden käyttöön. Retriitissä ette voi tulla häirityksi ulkopuolisten toimesta ja voitte nauttia alueen rauhasta. Hahkialan Uiskola ja sen ympäröivä luonto antavat mahdollisuuden rentouttaviin luontoelämyksiin tai pelkästään maisemista nauttimiseen.

 

Mitä retriitissä syödään?

Retriitin ateriat ovat valmistettu parhaista raaka-aineista, jotka tulevat niin läheltä kuin mahdollista. Raaka-aineet ovat tuoreita ja leipä ja leivonnaiset tehdään pääasiassa alusta alkaen itse. Kala nousee Hauhon vesistä, juurekset lähituottajien pelloilta ja yrtit keittiön yrttipuutarhasta. Ruokailu järjestetään hiljaisuudessa lasiterassilla upeiden maisemien ympäröimänä.

Ruokailujen tavoitteena on edistää vieraiden kokonaisvaltaista hyvinvointia. Parhaista raaka-aineista sydämellä valmistettu ja kiireettä nautittu ruoka on omiaan edistämään virkistäytymistä. Ruoka on puhdasta ja ravitsee koko kehoa. Retriitin aikana pyritään välttämään valkoista sokeria ja punaista lihaa. Ruokavalio koostuu kasviksista, kanasta ja kalasta. Retriitin aikana pyritään välttämään valkoista sokeria. Uiskolan ravintola valmistaa laadukkaat ateriat retriitin aikana olevan satokauden ja raaka-aineiden saatavuuden mukaisesti.

Kaikki ateriat sisältyvät retriitin hintaan. Tarjolla on myös gluteenittomia ja laktoosittomia vaihtoehtoja. Pyydämme allergioista tiedon lähenpänä retriitin alkua sähköpostitse.

 

Miten retriitissä majoitutaan?

Retriittiin kuuluu ikimuistoinen majoituskokemus kahden hengen hotellitasoisissa huoneissa. Huoneisiin kuuluvat liinavaatteet, pyyhkeet sekä oma WC ja suihku. Retriitin tarkoituksena on auttaa teitä kehittämään kykyä kokea rakkautta, elämäniloa ja mielenrauhaa joka hetki. Olemme varanneet teille myös henkilökohtaisen saunavuoron. Sauna sijaitsee rauhallisessa järvimaisemassa.

 

Mitä retriittiin tarvitaan mukaan?

 • Rennot ja mukavat vaatteet
 • Villasukat
 • Uima-asu
 • Saunatarvikkeet
 • Herätyskello (Voimme myös herättää teidät)
 • Lämmintä vaatetta
 • Hyvät kengät metsässä kävelyyn
 • Mitä emme suosittele otettavaksi mukaan retriittiin?
 • Elektroniset laitteet (padit, mp3-soittimet, tietokoneet jne. )
 • Kirjat, lehdet, sanomalehdet ja muut häiriötekijät

Tarkoituksemme on mahdollistaa kaikille osallistujille mahdollisuus olla ja nauttia hiljaisuudesta mahdollisimman paljon. On tärkeää kunnioittaa muiden retriittiä. Siksi turhan äänekäs pölinä ja kännykän käyttö muiden aikana tekee muiden osallistujien olon hankalaksi. Jos heittäydytte mielenkiintoiseen keskusteluun muiden osallistujien kanssa se toki sopii, kunhan huolehditte, ettei keskustelutuokionne häiritse muita.

 

Retriittiin saapuminen

Hahkialan Uiskola sijaitsee lyhyen etäisyyden päässä Etelä-Suomen isoimmista kaupungeista. Osoitte on Viittakiventie 75, Hauho.

Hämeenlinnasta ajomatka on puoli tuntia ja Helsingistä puolitoista. Tampereelta ja Lahdesta ajaa Uiskolaan tunnissa.

 

Retriitin ohjelma

PERJANTAI

15-17 Majoittuminen

17-18 Aloitusinfo käytännön asioista. Ensimmäinen luento ja harjoitus

18-19 Illallinen

Sauna

21.15-21.30 Hyvän yön rentoutus

 

LAUANTAI

8.30-9 Aamumeditaatio

9-9.45 Aamupala

9.45 -11 Ohjattu tuokio

12-13 Lounas

Kahvihetki omaan tahtiin

15.30-17 Ohjattu tuokio

18-19 Illallinen

Sauna

21.00-21.15 Iltameditaatio

 

SUNNUNTAI

8.30-9 Aamumeditaatio

9-10 Aamupala

11-12 Ohjattu tuokio

12-13 Lounas

13-14 Retriitin lopetus

14 Kotimatkalle

Iltapalan voitte nauttia perjantaina ja lauantaina omaan tahtiinne

 

Hinta 390 €/henkilö sisältäen

 • Täysihoidon koko retriitin ajaksi
 • Majoituksen omassa tunnelmallisessa huoneessa, jossa oma WC ja suihku
 • Mahdollisuuden saunomiseen ja avantouintiin
 • Ohjatut tunnit ja opetussisältö
 • Intiimin ja yksilöllisen opetuksen pienryhmälle. Osallistujamäärä max. 15 paria.

 

Voit maksaa osan Mielen Päällä -retriitin osallistumismaksusta Smartum Saldolla tai Seteleillä.

Täältä voit lukea ohjeet Smartumeilla maksamiseen ja ottaa yhteyttä info@mielenpaalla.fi
Voit myös maksaa Klarna-laskulla tai joustavalla Klarna-tilillä.

Retriitin tiedot

Ajankohta: helmikuu 22 - helmikuu 24
Hinta: 390€ sis. alv
Sijainti: HAHKIALAN UISKOLA
Osoite: Viittakiventie 75
Järjestäjän nimi: Mielen Päällä
Puhelinnumero: 040 487 8010